Tarak 50cm Gelgit 20 mm aralıklı
Tarak 50cm Gelgit 20 mm aralıklı

Tarak 50 cm Gelgit 20 mm aralıklı

Marka : Ayan Ebru
İndirim Oranı : %2 İndirim
Fiyat : ₺204,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺200,00(KDV Dahil)
₺26,94 `den başlayan taksitlerle
1. sınıf ithal Ayous ahşaptan üretilen 50 cm gelgit tarağı, 20 mm aralıklı sarı pirinç uçlarıyla düzenli ve simetrik gelgit desenleri oluşturmanızı sağlar.

Gelgit Tarağı 50 cm / 20 mm Aralık – Ayous Ahşap

Ebru tekniğinde vazgeçilmez bir araç olan bu gelgit tarağı, su üzerinde gelgit desenleri oluşturmanızı sağlar. 50 cm uzunluğundaki 1. sınıf ithal Ayous ahşap gövde üzerine 20 mm aralıklarla yerleştirilmiş sarı pirinç uçlardan imal edilmiştir.

Neden Özellikle 1. Sınıf İthal Ayous Ağacı Kullanıyoruz?
Taraklar sürekli su ve kitreyle temas eder, nemli ortamda kalır. Bu nedenle tarak gövdesinde sıradan ahşaplar yerine 1. sınıf ithal Ayous ağacını tercih ediyoruz. Ayous ağacı neme karşı gösterdiği yüksek direnç sayesinde zamanla esneme, şişme veya dönme yapmaz. Aynı zamanda son derece hafif bir yapıya sahip olduğu için tarağı hareket ettirmek sizi asla yormaz. Ahşabın nefes alan doğal dokusu ise su bazlı vernik ile koruma altına alınmıştır.

  • Geniş Diş Aralığı: 20 mm aralık, gelgit desenleri için idealdir.
  • Ahşap Gövde: Doğal ahşap malzeme rahat kavrama ve kontrol sağlar.
  • Sarı Pirinç Uçlar: Sarı pirinç malzemeden üretilmiş uçlar, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Teknik Özellikler: 50 cm uzunluk | 20 mm diş aralığı | 1. Sınıf İthal Ayous Ağacı

Kullanım: Teknedeki boyaları ileri-geri hareketlerle tarayarak gelgit desenleri elde edebilirsiniz. Biz ile yapılan gelgite kıyasla çok daha düzenli ve simetrik sonuçlar verir.

Bakım: Kullanım sonrası telleri ve ahşap gövdeyi nemli bezle silerek kitre ve boya kalıntılarından temizleyin.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Size nasıl yardımcı olabiliriz?